Mert utazni mindenképpen jó, de csak okosan érdemes...

Utazz Okosan Blog

Utazz Okosan Blog

Karácsonyi készülődés és az ünnep Tenerifén (2019)

2019. december 22. - Utazz Okosan Blog

Néhány napja írtunk róla, hogy a European Best Destinations utazási oldala által indított szavazáson a Budapest Advent lett Európa legszebb és legjobb karácsonyi tematikájú vására. Akkori cikkünkben néhány képet is közöltünk, mely az Budapest Adventen készült. Mivel nagyjából egy héttel később lehetőségünk volt a tenerifei San Cristóbal de La Laguna városában is jó pár fotót készíteni, úgy gondoltuk, hogy a karácsonyi készülődés finisében megmutatjuk, hogy hogyan készülnek a tenerifeiek a karácsony ünnepekre, a napsütésben és a kellemes - de "karácsonyi-hangulat"-gyilkos - 25 fokban. 

Tovább

Európa legszebb karácsonyi vására - Advent Bazilika (2019)

Egy utazási blog szerkesztő-szerzőjét nem érheti nagyobb szakmai öröm, mintha a hazája turisztikai sikeréről számolhat be, hiszen bármennyire is a legfőbb hobbink az utazás és bármennyire is akkor érezzük magunkat elemünkben, amikor utazni indulunk, Magyarország sikerei a mi sikereink is. Boldogan írom le, hogy hazánk, fővárosunk egy újabb turisztikai elismerést gyűjtött be: az Advent Bazilikát választották a European Best Destinations utazási oldal által meghirdetett szavazáson a legszebb karácsonyi vásárnak. 

Tovább

Délkelet-Ázsia - kulturális kirándulás a világ túlsó felén - 3. rész

Délkelet-Ázsia csodálatos világában utazgattunk az elmúlt cikkeinkben, az általános információk mellett remélhetőleg hasznos tudnivalókról írtam a biztonsági állapotokkal, a törvények betartásának fontosságával, illetve az időjárással és az egészségügyi helyzettel kapcsolatban. Ebben a cikkünkben folytatjuk az utazásunkat, ezúttal a szállásokról és a közlekedési lehetőségekről fogok írni.

Tovább
süti beállítások módosítása