Mert utazni mindenképpen jó, de csak okosan érdemes...

Utazz Okosan Blog

Utazz Okosan Blog

Elindult a blog Facebook oldala

2019. május 08. - Utazz Okosan Blog

media-social-media-apps-social-network-facebook.jpgAkármilyen "fiatal" is a blog, tisztában vagyunk vele, hogy mindenképpen szükséges a közösségi oldalakon is megjelennünk, így a tegnapi napon elindítottuk az Utazz Okosan Blog Facebook oldalát, ahol minden új poszt megjelenését jelezni fogjuk, így ha követtek minket a Facebook-on (is), akkor biztosan nem maradtok le semmiről, a későbbiekben pedig olyan tartalmakat is megjelenítünk majd ott, ami a posztokba nem fért be (például további fotókat egy-egy úti célról).

A Facebook oldalt a blogról a jobb oldalon, fent a jól ismert, bár itt szürke f-szimbólumra klikkelve, vagy ezen a linken érhetitek el. 

Természetes a Facebook-os követést, illetve ha kaphatunk egy Like-ot is, azt nagyon-nagyon szépen köszönjük, ahogy azt is, ha bármilyen formában megosztotok minket, és természetesen hálásan köszönjük, hogy olvassátok posztjainkat. Aki pedig eddig segített minket a megosztással, Like-okkal, biztatással, bármivel, annak ezúton is külön köszönet.

A jövőbeli terveinkről a közösségi média tekintetében: tervezzük a Pinteresten való megjelenést is, illetve tervbe van véve egy vlog indítása a Youtube-on, de ez utóbbi most még egy kicsit "nagy falatnak" tűnik időbeosztás tekintetében, de a terv mindenképpen megvan, ahogy az elképzelés is, ráadásul videós anyagaink is vannak bőven, amire építkezhetünk. Addig azonban kérjük, hogy olvassatok minket, próbálunk minél gyakrabban friss anyaggal jelentkezni. 

Várunk Titeket vissza a nagy közös utazásra!

(Photo on VisualHunt)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utazzokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr4814815104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása